Konstruktion

Eksisterende konstruktion

Indeklimaforhold

Indeklimaforhold

Efterisolering

Efterisoleringstiltag

Resultat

Resultat

Efterisoleringstiltag

Isolering:


Dampspærre:
Afslutning:Uddybende information:

Isolering

Placering af isolering: Vælg, om der skal isoleres på ydersiden eller på indersiden af den eksisterende konstruktion eller hulmursisoleres.

 

Isoleringsmateriale: Vælg isoleringsmateriale.

 

Isoleringstykkelse: Vælg den ønskede isoleringstykkelse. Se evt. hvad man i Energiløsningerne anbefaler som minimums- eller lavenergiløsning.

 

Du skal desuden være opmærksom på, at efterisoleringsløsningen skal opfylde Bygningsreglementets energibestemmelser til konstruktionens U-værdi, hvis det er rentabelt, og ikke medfører risiko for fugtskader. Se kravene i BR18 her.

Dampspærre

Placering: Dampspærren skal som hovedregel altid placeres på den varme side af isoleringen eller 50 mm inde i isoleringen fra den varme side. Ved udvendig efterisolering, som skal kombineres med ny dampspærre på den indvendige side af den eksisterende konstruktion, angiv ingen dampspærre her, men definer den allerede hvor du vælger den eksisterende konstruktion.

Se Dampspærreguiden, som indeholder mere detaljeret vejledning for de forskellige konstruktionstyper samt andre gode råd om dampspærren.

 

Dampspærretype: Den almindelige dampspærre af plastfolie er en PE folie.

Afslutning

Vælge én af de beskrevne typiske afslutninger.

 

 
 GREGERSENSVEJ 1, BYGNING 2     2630 TAASTRUP     TELEFON 72 20 22 55     INFO@BYGGERIOGENERGI.DK     KONTAKT